OM JETTE DAHL

Jeg er født i 1952 og uddannet cand.theol.

Jeg er fra medio august 2011 ansat som stiftspræst for åndeligt søgende i Ribe Stift og har til huse i Treenighedskirken, Grådybet 23, 6700 Esbjerg.
Jeg tager udgangspunkt i et rummeligt, medmenneskeligt og kristent livssyn.

Igennem årene har jeg fået en indgående erfaring i at møde mennesker fra alle samfundslag og på tværs af professioner og tro.

Jeg opfatter mig selv som medvandrer og åndelig vejleder, og slår gerne følgeskab med mennesker, der er undervejs i livet og som søger en form for trospraksis.

Jeg har været sognepræst i 25 år og sagde i 2004 min stilling op for at arbejde med det, jeg brænder for: omsorgen for det indre menneske.
 

Jeg har fra 2004 til august 2011 arbejdet som freelancepræst og åndelig vejleder med fokus på  spiritualitetens og troens betydning til hverdagsbrug. Det skete gennem kursusforløb i kristen spiritualitet og meditation, retræter og pilgrimsvandringer i ind-og udland, foredrag og samtaleforløb individuelt og i grupper.

Som stiftspræst udvikler jeg fortsat kurser i kristen spiritualitet, opretter åndelige dannelsesgrupper i stiftet, holder foredrag og inspirationsaftener samt retræter og pilgrimsvandringer.

Jeg er bla. forfatter til små, enkle bøger i serien ”Livet leves indefra ” med fokus på hverdagsmeditationer, medforfatter til en række bøger og artikler om sjælesorg og åndelig vejledning.  Jeg har fra 2004 -2012 været redaktør, og fast skribent på Kristeligt Dagblads hjemmeside med fokus på kristen spiritualitet og siden 2004 skribent i  rubrikken: “Tænk efter”, Jydske Vestkysten.

Jeg har optrådt i TV og radio om tro og den åndelige dimension i tilværelsen.
Jeg var blandt de 7 finalister i forbindelse med Kristeligt Dagblads prisoverrækkelse, juni 2012.